onsdag 6 oktober 2010

Modern retro känsla i mossgrönt.


Mossgrönt känns väldigt naturnära och varmt. Kombinationen med rosa, vitt eller sand är fantastiskt fräsch och ger ett spännande utseende.

Brickorna som finns i sortimentet är tillverkade i Sverige och är laminerat siden. På en stomme av formpressad björk lamineras siden fast och lackas sedan in för att klara värme och maskindisk. Strukturen bliv levande med hjälp av den Indiska dupion sidenet. Varje bricka bli unik.


Kuddarna i mossgrönt fungerar likaväl i en modern soffa som när man söker en mer retro effekt i vardagsrummet. Storleken är 50 x 50 och kostar 399:-.

Bilder: MIKMAK

tisdag 5 oktober 2010

Vi stödjer kampanjen Rosa bandet.


Som så många andra företag och privatpersoner vill vi hjälpa insamlingen till cancerforskningens kampanj "rosa bandet ". Under oktober månad skänker vi 25 % av all försäljning från våra rosa produkter direkt till kampanjen.


Givetvis kan man stödja cancerfonden med att sätta in pengar direkt, sms:a och vara månadsmedlem, mer information hittar ni på Cancerfondens hemsida. Kudden på bilden ovan heter Easy Pink och kostar 399 kr inklusive innerkudde.

En rosa nyhet är doftljuset jordgubb och grädde. Gå in på vår hemsida för att läsa mer om doftljusen. Priset ligger på 189 kr.


För att läsa mer om hur vi stödjer kampanjen, gå in på vår hemsida och klicka dig fram till de rosa produkterna. Välkommen.

Bilder: MIKMAK